Rólunk

A Böröcz és Társa Kft. 1994 óta foglalkozik higiéniai rendszerek forgalmazásával. Családi vállalkozásként indult és a mai napig is úgy működik, biztosítandó a piac kihívásaira való rugalmas reagálást. Az elmúlt időszakban a világ változásaival összhangban folyamatosan bővült az általunk kínált termékek palettája.

Hivatalos viszonteladói partnere vagyunk a mosdóhigiéniai termékeket (ezek adagolóit) és munkavédelmi ruházatot illetve kiegészítőket is gyártó Kimberly-Clarknak, melynek saját márkás termékei mint a Kleenex, Scott, Aquarius, WypAll, Hostess, Kleenguard, vagy a Jackson Safety egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.

Forgalmazunk még a teljesség igénye nélkül: tisztítószereket, takarítógépeket és -eszközöket, szennyfogó szőnyegeket, ipari törlőket és ipari kéztisztító / -ápoló termékeket, nagy-konyhai mosogatástechnikai és tisztító megoldásokat, de asztal higiéniában és egészségügyi higiéniában is otthon vagyunk. Kínálatunkban olyan nagy gyártók termékei szerepelnek, mint a Vileda, a Tork, a TANA, a Johnson-Diversey, a HAUG, a DUNI vagy épp az Evonik (DebStoko, Stokolan, Solopol). Professzionális márkatermékeiket jó szívvel ajánljuk mindenkinek, akinek fontos a létesítmény-higiénia, dolgozóinak és / vagy vevőinek elégedettsége.

Igyekszünk partnereinkkel a legújabb fejlesztéseket és új technológiákat megjelenésük után a lehető legrövidebb idő alatt megismertetni, szem előtt tartva a környezetkímélő megoldásokat.

Az általunk forgalmazott termékek jó része  rendelkezik „zöld” tanúsítvánnyal.